Ben jij op zoek naar leuke kindvriendelijke minicampings? Hier heb ik een klein overzicht voor je! Wij bezoeken graag minicampings voor kinderen en het is soms even zoeken. Niet elke boerencamping is echt geschikt voor kleintjes, maar wij hebben er inmiddels toch al een heel aantal gevonden. Ik geef je alleen de tips van minicampings voor kinderen waar we zelf zijn geweest. Daar hebben we dus ook echt ervaring mee!

Minicampings voor kinderen

Spelen in het zand, kennismaken met de dieren, scheuren op de skelters of ponyrijden: elke minicamping heeft weer iets anders te bieden voor kinderen. Vaak zijn het relatief voordelige campings, waar geen grote animatieteams aanwezig zijn. Op deze campings hebben kinderen wel heerlijk de vrijheid om te spelen in de natuur. Ik merk aan onze (drie) kinderen dat ze het fijn vinden om overal te kunnen spelen en ze worden er ook creatief van. Hutten bouwen en fantasiespel zijn opeens favoriet.

Er zijn natuurlijk heel veel campings, maar ik wil je graag op weg helpen door mijn eigen ervaringen te delen. Zo weet je een beetje waar je terecht komt. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij SVR campings, een groot deel van het rijtje hieronder is daarbij aangesloten. Wij bezochten afgelopen jaren verschillende kindvriendelijke minicampings, hier zie je een overzicht van onze aanraders:

Hier zie je de linkjes naar onze uitgebreide ervaringen met deze campings:

Minicampings voor kinderen Noord-Holland:

Landschapscamping de Kolibrie – Warmenhuizen

Blotevoetenpad en camping de Gouwe Stek – Bovenkarspel

Boerderijcamping de Zeevangshoeve – Edam

minicampings voor kinderen

Overijssel:

Boerderijcamping het Varsenerveld – Ommen

Camping de Grimberghoeve – Notter

Gelderland:

Landgoedcamping de Adelaar – Voorst

Camping de Oldenhove – Ede

Maisdoolhof en minicamping Nieuw Romalo – Voorthuizen

svr camping voor kinderen
Lekker spelen met alle ruimte.

Limburg:

Camping de Gortmeule – Venray

Zeeland

Camping Elzenoord

Wanneer we weer leuke minicampings voor kinderen ontdekken, zet ik die er natuurlijk bij! Heb jij een leuke camping ontdekt die hier tussenpast? Laat het gerust even weten!