kampeeravontuur kcj
Kampeer Avontuur op KCJ

Informeel inspiratie op doen

Kampeer Avontuur op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Wie wel eens op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is geweest, weet dat er héél veel nieuwe caravans en campers staan. Je vindt er hallen vol met glimmende witte eyecatchers. Een fijne onderbreking daarvan is het gedeelte ‘Kampeer Avontuur’ in hal 11. Dat is een grote en informele stand met de nieuwste vouwwagens, tenten, daktenten, mini caravans en accessoires. Een gezellige plek met veel demonstraties en een fijne foodtruck. Van 9 tot en met 13 oktober 2019 kun je hier de nieuwste kampeerinspiratie vinden op de Kampeerbeurs in Utrecht!

kampeer avontuur kampeer en caravan jaarbeurs

Kampeer Avontuur in hal 11

Kampeer Avontuur is vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd. Het is een samenwerking van de bedrijven Campooz, Karsten Tenten, Dare to be Different Outdoor, Human Comfort, Kulba, DEFA en Dukdalf. Na het grote succes van vorig jaar vindt dit jaar de tweede editie van Kampeer Avontuur plaats. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het decor voor dit spektakel. ‘Ons belangrijkste doel is een prettige kennismaking met verschillende kampeermiddelen en accessoires. De informele en vooral gezellige sfeer moet er voor zorgen dat je zin krijgt om te gaan kamperen,’ aldus Raoul Veldink van Campooz, één van de initiatiefnemers.

kampeer avontuur mensen borrelen op stands bij kampeerbeurs utrecht

Ontmoet kampeerondernemers

Karin is er tijdens de beus in 2018 ook geweest en het fijne is dat je de producten en kampeermiddelen echt kunt proberen. Daarnaast maak je makkelijk een praatje met de personen achter de kampeermerken. En dat is informatie uit eerste hand en bevlogen kampeerverhalen! Wandel even langs tijdens je bezoek, haal een kop koffie bij de foodtruck en doe mee aan een demonstratie. Hier lees je meer over Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019. En hier lees je wat ons betreft de reden zijn om die kampeerbeurs in Utrecht echt eens te bezoeken! Veel plezier!

Kampeer Avontuur 2019 daktent op blauwe auto

I love kamperen