Kampeer Avontuur op KCJ

Informeel inspiratie op doen

Kampeer Avontuur op KCJ

Wie wel eens op de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs is geweest, weet dat er héél veel nieuwe caravans en campers staan. Hallen vol met glimmende witte eyecatchers. Fijne onderbreking daarvan is het gedeelte ‘Kampeer Avontuur’ in hal 11. Dat is een grote en informele stand met de nieuwste vouwwagens, tenten, daktenten, mini caravans en accessoires. Een gezellige plaats vol met demonstraties en een fijne foodtruck. Van 9 tot en met 13 oktober kun je hier de nieuwste kampeerinspiratie vinden!

kampeeravontuur kcj

Kampeer Avontuur in hal 11

Kampeer Avontuur is vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd, het is een samenwerking van de bedrijven Campooz, Karsten Tenten, Dare to be Different Outdoor, Human Comfort, Kulba, DEFA en Dukdalf. Na het grote succes van vorig jaar vindt dit jaar de tweede editie van Kampeer Avontuur plaats. Een gezamenlijk beursconcept van zeven bedrijven. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het decor voor dit spektakel. ‘Ons belangrijkste doel is een prettige kennismaking met verschillende kampeermiddelen en accessoires. De informele en vooral gezellige sfeer moet er voor zorgen dat je zin krijgt om te gaan kamperen,’ aldus Raoul Veldink van Campooz, één van de initiatiefnemers.

kampeer avontuur

Ik ben er vorig jaar ook geweest en het fijne is dat je de producten en kampeermiddelen echt kunt proberen en kennis maakt met de personen achter de kampeermerken. Wandel even langs tijdens je bezoek, haal een kop koffie bij de foodtruck en doe mee aan een demonstratie. Hier lees je meer over KCJ 2019. Veel plezier!

I love kamperen