Kamperen met kinderen nederland
Winactie: Lentedagen ANWB

Kamperen voor gezinnen en beginners

Win kaarten voor de ANWB Lentedagen!

Zaterdag 18 en zondag 19 april 2015 zijn de ANWB Lentedagen in recreatiegebied Bussloo in Gelderland. Twee dagen vol activiteiten op het gebied van fietsen, wandelen, waterrecreatie en uiteraard….kamperen! Veel aanbieders van kampeermiddelen, gadgets en campings kun je hier vinden. Lekker buiten! Wil je ook gaan?? Lees dan snel hoe je kaarten voor de Lentedagen kunt winnen!Lentedagen blog

Tweedehands caravanbeurs
Heb je de kampeerkriebels te pakken en wil je een caravan kopen? Tijdens de Lentedagen kun je goed terecht op de Tweedehands caravanbeurs. Daar schreef ik eerder al over en vind dit echt een dikke aanrader.

Hoe snel krijg jij je tentje op?
Dit heeft voor mij weinig zin.

NK tent opzetten
Kun jij in rap tempo een tent opzetten? Tijdens de Lentedagen wordt in tweetallen gestreden op het NK tent opzetten. De winnaar gaat volledig verzorgd naar Catalonië, lijkt me de moeite waard!
Ik doe hier zeker NIET aan mee, want tent opzetten blijft altijd een beetje zweten en heel misschien ook een beetje ruzie bij ons thuis.

Woezel en Pip ontmoeten?
Woezel en Pip zijn er ook.

Kinderroute
Ik vind het heel fijn dat er ook gedacht is aan de kinderen. Dat is nog wel eens een dingetje tijdens beurzen, mijn jongens beginnen al snel te dralen omdat er voor hen weinig is. Maar dat zal hier anders zijn: er is een speciale kinderroute. Woezel en Pip komen, er zijn optredens van familiemusical Waanzinnig Gedroomd en de jongens van B-Brave. Neptattoos plakken, beautyworkshop, bananen vangen en bingo spelen: het kan allemaal.

Kaarten winnen?
Wil jij graag naar de Lentedagen? Ik mag van de ANWB 2x 5 kaarten weggeven aan de bezoekers van I love kamperen! Meedoen kan als volgt:
– Ik geef 2 x 2 kaarten weg aan de inschrijvers van mijn nieuwsbrief. Inschrijven doe je hier!
en/of

– Daarnaast verloot ik 3 x 2 kaarten onder de gezellige Facebookgroep van I love kamperen, want daar zijn mensen altijd betrokken. Laat daarom onder deze post je reactie achter, ik ben namelijk benieuwd hoe jij kampeert!!

Ik ben er ook, bij de Lentedagen. Dus daarna maak ik weer een plog, zoals ik altijd doe bij evenementen!

I love kamperen