Nadromerweken Tralaluna

Kamperen voor gezinnen en beginners

Nadromerweken: retro kampeerbusjes van Tralaluna!

Ik geef toe: het lijkt meer herfst dan nazomer. Maar komende week schijnt het zonnetje! En, zaten we de afgelopen jaren niet in oktober in ons t-shirt op een terras..? Om je zo lang mogelijk van het kampeerseizoen te laten genieten bedacht ik de Nadromerweken: in september bied ik samen met een aantal fijne kampeerondernemers een actie. En van deze word ik zó blij: op pad met een retro kampeerbusje of caravan van Tralaluna in het prachtige Noord Nederland!Tralaluna nadromerweken visual 1

Casita on wheels: oldtimers voor ‘slow travel’
Tralaluna is zo’n heerlijk concept, bedacht door Martin en Manilde. Zij hebben prachtige retro kampeerbusjes en caravans. Het zijn allemaal goed onderhouden en gekoesterde oldtimers. Het zijn stuk voor stuk ‘persoonlijkheden’: wil jij op vakantie met Tante Toos of een weekendje genieten met neef Herbert? Ik vind dat een ontzettend fijne sfeer. En zeker als je niet meer graag in de tent slaapt als het frisser wordt, is dit een héle leuke optie.

Op pad met Tante Toos!
Op pad met Tante Toos!

Drenths nadromeren met I love kamperen voordeel
Omdat wij jullie zo lang mogelijk willen laten genieten, bedachten we een aantal leuke extra’s voor I love kamperen fans:

– gratis leenfietsen

–  een fles Drents bittertje en biologische vruchtensap, droge worst en puntje kaas

– setje kaarsen, olielampje, en vuurkorfje ( met houtjes en aanmaakblokjes)

– kaarten, informatiemap, leesvoer, spelletjes (zoals Pim Pam Pet) en een muziekje

Een compleet ingerichte Casita on Wheels, inclusief fris gewassen beddengoed, verzekering, kleine bijzondere kampeerterreinen en toeristenbelasting zijn altijd inbegrepen.

Ome Tinus!
Ome Tinus!

Warmte en sfeer 
Ook als het weer ons een beetje in de steek laat kun je goed van je verblijf genieten. Casita on Wheels heeft een kacheltje, kruiken, extra dekentje, elektra,  alles om te koken, dus laat je zeker niet weerhouden door een mogelijke gedachte dat het wat fris kan zijn.

En geniet van de ‘indian summer’: de hei staat in bloei, de natuur is groen (en als je goed kijkt een klein beetje oranje) en er is van alles te beleven in deze omgeving. Van akoestische muziek in oude kroegjes, buitentheater tot excursies met de boswachter.
Herfst Drenthe kamperen collage 1

Waar gaan we heen?
Omdat de Casita’s gekoesterde en vertroetelde retro’s zijn, blijven ze een beetje in de buurt van hun ‘stal’. Er zijn in Noord Nederland een aantal heel charmante campings waar je uit kunt kiezen. Kijk op de site van Tralaluna voor alle mogelijkheden, maar ik noem er alvast een paar:

De Bekhofschans in Boyl bij het Drents Friese Wold
It Dreamlan in Friesland
De Slaoperij in museumdorp Orvelte
Boscamping Langerloerduinen in Norg, de Kop van Drenthe

Ik wil, ik wil!
Je kunt al op pad vanaf €145,00 per weekend, inclusief alles. Alle informatie en prijzen lees je hier. Meld je snel bij Manilde en hup, gaan! 

En, stuur je me een paar van je -ongetwijfeld- sfeervolle nazomerfoto’s….? Geniet!
PS: Er zijn meer nadromeraanbiedingen! Kijk ook hier voor een aanbieding bij de Buorkerij in Friesland!

I love kamperen