Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Nadromerweken: camping de Buorkerij

Het mooie van kamperen vind ik dat je kunt gaan waar en wanneer je maar wil. Nog éven genieten van elkaar op 1 van de mooie campings in Nederland. Daarom bedacht ik de Nadromerweken: ik heb samen met een aantal leuke campingeigenaren een speciaal I love kamperen arrangement gemaakt. Je krijgt korting, of iets anders leuks om extra te genieten. Dus wacht nog even voor je alles opruimt voor de winter: er is nog zoveel te beleven.

Camping de Buorkerij – met fijne aanbieding
Een kleine, persoonlijke camping, midden in de natuur en met een leuke vrouw ‘aan het roer’: je bent welkom op natuurkampeerterrein de Buorkerij in Friesland in september en oktober! Ik heb gastvrouw Rieneke dit voorjaar leren kennen en aan alles merk ik dat je echt wélkom bent bij haar. Zo fijn! Bezoek leuke Friese dorpjes en geniet van de ruimte. Rieneke houdt op haar Facebookpagina allerlei leuke evenementen voor je bij.
nadromer weken I love kamperen
Camping Friesland

Weekendaanbieding: Picknicken met uitzicht
Rieneke maakt voor I love kamperen weekend fans een biologische picknickmand om samen nog even van de zon te genieten.  Neem je caravan, tent, vouwwagen of campertje dus mee!

Weekaanbieding: warm in een chalet
Heb je nog wat vrije dagen en wil je liever een chalet? Ga dan een week nazomeren in een vierpersoons chalet! De bedden staan opgemaakt voor je klaar én je kunt gaan genieten van de biologische picknickmand.

Vanaf de camping

Boeken doe je direct bij de camping! Details over de aanbieding lees je hier., er staat een leuk stukje op de homepage.

Veel plezier! Volgende week weer de volgende nadromeraanbieding!

(heb jij een camping en wil je ook meedoen met de Nadromerweken? Mail me dan even!)

 

I love kamperen