elektrische fietsen caravan
Camping de Kolibrie

Kamperen aan de kust

Camping de Kolibrie Warmenhuizen

Camping de Kolibrie in Warmenhuizen (Noord-Holland) is een echte landschapscamping: dat betekent hele grote plaatsen en veel ruimte op en om de camping. De Kolibrie is aangesloten bij de SVR, van oorsprong hoorde de camping dan ook bij een boerenbedrijf. Inmiddels werkt het hele gezin mee op de camping: heel gezellig! Bij de Kolibrie is veel te doen voor kinderen, daarom hebben wij deze camping zelf ook uitgekozen. Onze uitgebreide camping de Kolibrie review lees je dan ook hier.

Bekijk onze review en foto's hier

Camping de Kolibrie in het kort:

  • Dicht bij het strand in Noord-Holland
  • Kleinschalige animatie in de zomervakantie
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Dicht bij groot speelpark
  • Met geiten en kippen
  • Door ons persoonlijk bezocht
kindvriendelijke boerencamping in noord-holland
Op bijna elk veld staan speeltoestellen zoals glijbanen, trampolines en een zandbak. En natuurlijk veel ruimte om gewoon lekker te rennen

De camping ligt in de kop van Noord-Holland, een regio waar veel te doen is. Vanaf de camping ben je binnen 10 minuten in de duinen en bij het strand. Verder zijn er veel leuke dorpen en het grote recreatiegebied Geestmerambacht ligt om de hoek. De camping is niet zo groot en lekker overzichtelijk, waardoor kinderen er vrij kunnen spelen. Er zijn speeltuintjes op de velden en bij slecht weer is er een animatieruimte waar in de vakantie binnenactiviteiten georganiseerd worden. De gasten van de camping mogen (bij verblijf van een week) gratis spelen bij Speelpark de Zwaan. Dat is een handige samenwerking, want daar zijn ze uren zoet.

camping de kolibrie review

De kampeerplaatsen zijn erg groot, minimaal 100 m2. De sanitairruimte is overdekt en modern. Het leuke van camping de Kolibrie vind ik ook dat het hele gezin meewerkt op de camping, iedereen is even enthousiast. De zoon zorgt met liefde voor de dieren: iedereen is welkom bij zijn geiten en kippen.

Lees vooral even door in het uitgebreidere Camping de Kolibrie review. 

boerencamping met dieren
Hij woont ook op de Kolibrie, met zijn vriendje en de kippen
I love kamperen