SVR Noord Holland de Gouwe Stek
Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel

Met blote voeten door de Noord-Hollandse weide

SVR camping de Gouwe Stek

Een camping met een blotevoetenpad, pioenrozen, konijnen en een varkentje: dat is camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel! Deze camping in Noord-Holland is heel leuk voor gezinnen, er zijn namelijk veel speelmogelijkheden. Bovendien ligt het dicht bij Enkhuizen en het Streekbos in Bovenkarspel. Buiten de vakanties is het een fijne camping om op te verblijven als je graag gaat fietsen in de omgeving. Wij bezochten camping de Gouwe Stek al eerder, lees even mee!

Lees hier ons artikel met persoonlijke ervaring en foto's!

Camping de Gouwe Stek in het kort:

  • Leuk blotevoetenpad over de camping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Tramplonies en klimtoestellen voor kinderen
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Glamping mogelijk in antieke pipowagens
  • Veelzijdige omgeving
  • Persoonlijk door ons bezocht!

Camping met blotevoetenpad

Camping de Gouwe Stek in een SVR camping in Noord-Holland. ‘Kamperen bij de boer’ spreekt veel gezinnen aan, en terecht! De Gouwe Stek is van oorsprong een kwekerij van onder andere pioenrozen, die vind je dan ook zeker terug op de camping. Zoals dat hoort bij een SVR camping, is het heel betaalbaar. Bijzonder aan deze camping is dat er een heel uitgebreid blotevoetenpad langs en over de camping loopt, gemaakt door de eigenaren. Hier kun je met het hele gezin echt een middag lol aan hebben. Verder zijn er veel speelmogelijkheden.

blotevoetenpad noord-holland
Sokken uit en gaan: met dit blotevoetenpad heb je samen een hele middag lol

De camping is erg ruim opgezet met verschillende kampeervelden. Sommige kampeerplaatsen op de Gouwe Stek hebben vrij uitzicht over de landerijen en je kunt ook aan het water kamperen. Hier gooi je makkelijk een hengeltje uit! Er zijn twee sanitairgebouwen met eenvoudig maar schone voorzieningen.

SVR camping gouwe stek ervaring

In de omgeving

Noord-Holland biedt heel veel mogelijkheden voor een leuke vakantie. Een paar opties:

Bekijk of boek de camping hier

 

I love kamperen