Valentijnskadootjes

Kamperen voor gezinnen en beginners

Valentijnkado voor kampeerders: 3 tips

Stel, je zoekt nog een kadootje voor iemand. Bloemen zijn altijd goed, chocola ook, maar als het mikpunt van jouw liefde toevallig ook van kamperen houdt, zijn deze kado’s veel leuker! Daarom bij deze: 3 kadotips voor vrouwen die van kamperen houden. (Ladies, voel je vrij om deze link ’toevallig’ even door te sturen naar de man in kwestie. Soms moet je ze een beetje helpen in de juiste richting, vinden ze heel fijn, geloof me)


kadotip valentijn kamperen

Theepot caravan

theepot caravan
Thee en koekjes, graag

Het is buiten koud, totaal geen kampeerweer als je het mij vraagt. Maar met dit kampeerkado kun je ook in de winter even in de juiste stemming komen. Ik vind m zo cute! En bij thee horen koekjes! Een recept en beschrijving voor deze awesome caravan koekjes vind je hier. 

Caravan koekjes

Ontbijtservies voor op de camping

campingservies Rice
Croissantje erbij, klaar is je romantische ontbijtje!

Met een vrolijk campingservies begint elke dag beter. Toch?! Croissantje erbij, eitje koken, klaar. Als voorpret is dit ontbijtservies al superleuk. Net als de rest van de KEK Kamperen webshop trouwens. Je vindt de items hier. 

Caravanity boek

Een absolute klassieker voor wie van gepimpte caravans houdt: het Caravanity boek. Een ontzettend vrolijk boekje met veel inspiratie om zelf met de caravan aan de slag te gaan. Met tips en veel foto’s zodat de kampeervoorpret NU begint. Je koopt m hier. 

caravanity boek
Instant vrolijkheid!!

Happy valentine iedereen <3

I love kamperen