kamperen valentijnsdag
Kamperen op Valentijnsdag

En de kinderen blijven thuis

Bijzonder kamperen op Valentijnsdag!

Samen bij het kampvuur naar de sterren kijken en daarna de tent (en dikke slaapzak) induiken: dat maakt meer indruk dan bonbons. Op Valentijnsdag kun je gaan winterkamperen in het bos en wordt je getrakteerd op een lekker diner, kampvuur mét singer songwriter (voor als je zelf geen gitaar speelt), een wandeling met de boswachter en een ontbijtje. Dat is in elk geval origineel, of het ook romantisch is moet nog blijken ;-). Zijn jullie kampeer-diehards op zoek naar avontuur? Dan lijkt kamperen op Valentijnsdag me een leuk uitje!

Op valentijnsdag kamperen

Campspace en Staatsbosbeheer organiseren van 13 tot en met 15 februari Valentijnskamperen bij de Boswachter. Natuurkampeerterrein De Veenkuil in Flevoland wordt voor twee nachten omgetoverd tot een Valentijnscamping. Vijftien koppels kunnen 13 op 14 februari of 14 op 15 februari deze bijzondere date boeken. Voor 65 euro boek je een tweepersoonstent, inclusief een warme maaltijd, een intiem optreden van een singer songwriter, een wandeling met de boswachter en een ontbijt. De tent staat dus al (krijg je daar ook geen ruzie over), slaapzak even zelf meenemen. Ideaal dus, kamperen op Valentijnsdag!

Kamperen in de achtertuin

Het Valentijnskamperen bij de Boswachter is onderdeel van het Winterkamperen van Campspace. Het motto is ‘Camp anywhere’. Niet alleen op bijzondere locaties maar dus ook in de winter. Zo werd er al gekampeerd in een tipi in het centrum van Leiden en was er een wintercamping met curling- toernooi op een rooftop in Amsterdam. In de winter kan je bij verschillende terreinen van Logeren bij de Boswachter je tent opzetten. En ook via Campspace kan je het hele jaar terecht om bij locals in de achtertuin te kamperen.

amperen met valentijnsdag

Campspace en Staatsbosbeheer

Campspace gelooft dat je overal kunt kamperen. Om dit aan de wereld te laten zien organiseren ze kampeerevenementen op unieke locaties. Zo kampeerden ze afgelopen zomer nog op De Euromast  Daarnaast bieden zij een platform waar iedereen zijn eigen achtertuin of dakterras als kampeerplek kan verhuren.

Logeren bij de boswachter is een concept van Staatsbosbeheer, zij hebben ruim 20 natuurkampeerterreinen. Prachtige plekken, midden in de mooiste natuurgebieden. Met gemak van warme (gratis) douches, stroom en/of een vuurhut. Ieder terrein is uniek. Zo kun je ook op het water of in een boomhut kamperen, of op speciale plekken voor campers. Een aantal terreinen zijn ook de gehele winter open. Zelf kampeerde ik afgelopen jaar bijvoorbeeld op natuurkampeerterrein de Reidplum, in de Friese Alde Feanen.

 

I love kamperen