winactie caravana 2020
Kampeerbeurs Caravana 2020

Win hier kaarten

Win kaarten voor Caravana 2020

Zin om midden in de winter alvast even in kampeersfeer te komen? Dan is de kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden een goed idee. Ik ben er al vaak geweest en ik vind het een heel gezellige beurs waar je behalve veel nieuwe dingen ook echt veel campings tegenkomt. Je kunt er dus prima inspiratie opdoen voor je komende bestemmingen. Om het jaar goed te beginnen mag ik 3 x 2 toegangskaarten weggeven. De Caravana is van 23 tot en met 28 januari in WTC Expo, Leeuwarden. Lees hier meer over de beurs en de winactie Caravana 2020!

winactie caravana 2020

Kampeerbeurs informatie

Wat: Caravana
Wanneer: 23 tot en met 28 januari 2020
Tijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar: WTC Expo Leeuwarden
Kosten: Aan de kassa €15,00
Online kaartverkoop €13,50
Dinsdag ticket kassa €12,00
Dinsdag ticket online €11,00
Parkeren €4,00
*Kinderen tot en met 12 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene
Meer informatieLees je hier

Caravana 2020

De Caravana is een grote maar naar mijn ervaring toch gemoedelijke beurs, ik schreef er al eerder over. Je vindt er zoals altijd de caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten en kampeeraccessoires. Er staan veel kraampjes met producten, zodat je ook echt al lekker kunt shoppen. Ik vind zelf de hal met campings erg leuk, er zijn ruim 200 campings uit heel Europa aanwezig.

Je kunt demonstraties van verschillende merken volgen en (mocht je op zoek zijn of het gewoon eens willen ervaren) een proefrit in een camper maken. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen in de hal met campings, (voor)tenten en accessoires van onder andere ANWB, Camp-to-go en NKC.

Een leuke beurs voor als je een nieuw kampeermiddel zoekt (alle grote merken zijn aanwezig), maar zeker ook als je gewoon een leuk plekje zoekt of lekker wil ‘struinen’.

winactie caravana 2020

Winactie Caravana 2020 : Hoe doe je mee?

We geven 3 x 2 kaarten weg voor iedereen die zich even inschrijft op de nieuwsbrief, dat doe je hieronder. Ik verloot de kaarten op 21 januari en de winnaars krijgen bericht. Let op: na inschrijving ontvang je een mail waarin je nog even moet bevestigen. We sturen je af en toe een mail met onze nieuwste kampeerartikelen en tips voor campings, uitschrijven mag altijd. (ik beloof niet te gaan huilen)

Ben je al ingeschreven? Laat dan even een berichtje achter op het Facebookbericht, dan weet ik dat je mee wil doen. 

Doe mee!

* Verplicht veld
I love kamperen