Win jouw camperdroom!

Kamperen voor gezinnen en beginners

Win jouw camperdroom

Stel, je hebt een beauty van een camper in de schuur, maar hij rijdt niet. Je wilt wel repareren, maar ja die kosten…. Of je gezin is gegroeid en de kinderen passen niet meer in de camper: het wordt tijd voor een handig stapelbed, maar hoe dan? Of je hebt echt zin om met vriendinnen álle terrassen in St Tropez te testen met een retrocamper (*steekt hand op*). Wat jouw camperdroom ook is: je kunt hem nu misschien laten uitkomen. PaulCamper stelt namelijk in totaal € 25.000,- (bv 10 x € 2500,00) beschikbaar om camperaars te helpen bij hun reparatie, verbouwing of huur van een camper.

camperdroom paulcamper

PaulCamper actie

Iedereen die een droomreis wil maken in een camper of zijn eigen camperproject wil realiseren, kan zich tot 12 augustus 2018 melden bij PaulCamper. Dit is een platform waar je als camper- of caravanbezitter jouw eigendom kunt verhuren, of als particulier een camper kunt huren. Uit alle inzendingen kiest een team van campereigenaren en globetrotters de mooiste, meest interessante of ontroerende projecten. Zij krijgen een bedrag van max. 2.500 euro per project om hun droom te realiseren.

paul camper actie
Nou kijk, dit zou ik dan zo ongeveer kunnen zijn met mijn vrienden 😀

Ik vind het echt een sympathieke actie. Ik denk dat er veel mooie verhalen zijn en ongetwijfeld staan er veel mooie campers nu stil omdat ze eigenlijk wat aandacht nodig hebben. Leuk om dat op deze manier te kunnen doen. Sowieso is een camperreis iets dat bij velen op de bucketlist staat, dus dit is best slim bedacht. De organisatie begeleidt je zelfs bij het project, ze geven support en leggen de vorderingen van jouw project vast met foto’s en video.

Misschien ziet jouw camperdroom er zo uit: dat ene busje eindelijk ombouwen tot lieve camper

Hoe kun je meedoen?

Iedere kampeerfanaat of camperbezitter kan zich tot 12 augustus 2018 aanmelden via  http://www.paulcamper.nl/communityfund. Omschrijf welke reparaties of aanpassingen aan je camper je wilt doen of welke reis je wilt ondernemen, en je maakt kans om je kampeerdroom te realiseren.

Over PaulCamper

PaulCamper is een bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers en caravans. Je kunt hier dus jouw eigen kampeermiddel te huur aanbieden of een tof exemplaar huren. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden zo’n 3000 campers te huur aangeboden.

Ik ga denk ik ook maar even meedoen…ik ben wel benieuwd wat jullie wensen zijn! Heb je zo’n verborgen schoonheid in de schuur? Een erfstuk dat liefde nodig heeft? Laat het weten!

I love kamperen