Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Gezinnen gezocht voor ACSI Testtour 2018

Op vakantie met een gloednieuwe caravan en een nieuwe auto. Slapen op mooie plekken en alles wordt voor je geregeld: benzine, overnachtingen, uitstapjes en zakgeld. Klinkt goed? Lijkt mij wel. Jij kan dat meemaken als je opgeeft voor de ACSI Testtour 2018. Als je wordt geselecteerd ga je ruim twee weken op pad om een auto-caravancombinatie te testen en hiervan verslag te doen. ACSI is hiervoor nog op zoek naar gezinnen!

acsi testtour gezinnen

ACSI Testtour 2018

De testtour 2018 begint op 1 september en gaat dit jaar richting het Spaanse Catalonië. Onderweg worden vier auto-caravancombinaties getest door verschillende kampeerdoelgroepen: actievelingen, levensgenieters, gezinnen en cultuurliefhebbers. Je gaat samen op pad en hebt de ruimte om lekker te touren. Omdat het Catalaanse verkeersbureau ook betrokken is, verwacht ik dat zij de mooiste plekken uit de omgeving laten zien (en het is echt een mooie regio).

Je wordt regelmatig gefilmd zodat je je bevindingen kunt delen. Ik heb de tour van vorig jaar gevolgd en dat zag er leuk uit.

Gezinnen gezocht

ACSI zoekt nog kamperende gezinnen voor de tour! Let wel: de tour vindt plaats in september, dus buiten de schoolvakanties. Heb jij jonge kinderen die nog niet naar school gaan? Dan is dit een buitenkansje! Spanje is heerlijk in september en de grote drukte is voorbij.

acsi testtour 2018

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 juni met een korte video waarin het team zich voorstelt en waarin jullie vertellen waarom zij het allerleukste gezin zijn die voor ACSI de auto en de caravan kan testen. Op donderdagavond 5 juli is er een kennismakingsavond en vindt de selectie plaats op het ACSI-kantoor in Andelst. Op 21 juni ontvang je bericht of je op de kennismakingsdag mag komen.

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een samenwerking met Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau.

 

I love kamperen