Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Op naar 2016

Zijn jullie al klaar voor 2016? Ik heb de decembermaand gebruikt om weer eens achterover te leunen. Even rustig aan doen en kijken naar alles wat er in 2015 gebeurde. En vooral om vooruit te kijken. Ik heb in elk geval mijn zomervakantie alvast geboekt (Italië!). En ik heb plannen gemaakt voor I love kamperen, want mijn blog  is in 2015 gegroeid. En in 2016 wil ik daarmee vol gas vooruit, want ik word er zo blij van!

Vakantiebeurs – camping by night

Ik ben gevraagd door de Jaarbeurs om op de beurs aanwezig te zijn en elke dag een blog te schrijven over mijn ervaringen op het Camping by Night gedeelte van die dag. Dus van 13 tm 17 januari ben ik daar om overal te neuzen en verslag te doen op mijn eigen wijze. En om met jullie te praten! Daar kom ik nog op.

De rits naar de beurs gaat bijna open!
De rits naar de beurs gaat bijna open!

Op stap met de T@b

Sinds dit najaar werk ik samen met Campingfinder en de Klerk Caravans. Samen hebben we een gave Tab ontworpen. Komend jaar bezoek ik campings en ga in gesprek met de eigenaren over wat hun camping nu uniek maakt. De Tab gaat overal mee naar toe en zo kan ik een deel van mijn droom al verwezenlijken: werken vanuit een cool caravannetje overal in Nederland. *high five*

Is ie leuk OR WHAT?!
Is ie leuk OR WHAT?!

Kamperen, of course

Verder staan er nu al leuke kampeertripjes gepland. Er zijn een paar plekken in Nederland waar ik heel graag naar toe ga als de zon weer een beetje gaat schijnen. In de zomer staat Italië op het programma. En al die trips leveren prachtige blogs op! En de komende maanden werk ik nog wat plannen uit, I’ll keep you posted.

Zo vaak mogelijk met de voetjes in het gras komend jaar
Zo vaak mogelijk met de voetjes in het gras komend jaar

Staan er bij jou al kampeertrips op het programma?

 

 

I love kamperen