SVR camping de Stjelp

Kamperen bij de Alde Feanen

Camping de Stjelp

Kamperen in de vrije natuur: dat doe je bij Camping de Stjelp in Friesland. Deze minicamping heeft hele ruime plekken met een vrij uitzicht over de weides.  Je kunt hier basic kamperen, maar ook kiezen voor de leuke glampingtent of een trekkershut! Hoe je ook kampeert, de natuur is er prachtig en de eigenaren willen je graag vertellen over de bijzondere omgeving. De camping ligt bij Nationaal Park de Alde Feanen, een prachtig gebied.

Wij bezochten deze camping zelf. Hier lees je onze ervaring met Camping de Stjelp!

Camping bij de Alde Feanen

De Alde Feanen is een bekend natuurgebied in Friesland. Je kunt hier eindeloos varen en fietsen en de bijzondere natuur ervaren. De eigenaren van de Stjelp noemen hun camping een ‘ontstressingsboerderij camping’. De rust staat hier voorop! Kinderen zijn van harte welkom om lekker te spelen in het gras of te leren over insecten in de vlindertuin. Op de camping is een geocache verstopt, dus laat ze maar onderzoeken! Vanaf de camping zijn er meerdere wandel- en fietsroutes te doen, de eigenaresse kan je hier goed over informeren. Bij de camping horen de vaste bewoners: er leven eenden, ganzen, twee lieve paarden, een hond, kippen en poezen.

SVR camping friesland de Stjelp
Lekker alle ruimte op de camping

SVR camping Friesland

Camping de Stjelp  heeft goede faciliteiten. De sanitaire voorzieningen zijn in de schuur ingebouwd, dus lekker beschut. Op de camping kun je gebruik maken van elektra en gratis wifi. Er is een jeu de boulesbaan, speeltuin, een kleine binnenruimte om te zitten met slecht weer en een vlindertuin. De camping is aangesloten bij de SVR, donateurs krijgen korting.

Bekijk de camping en de tarieven hier. 

fietsen friesland
De camping ligt dichtbij water. Tijdens een fiets- of wandeltocht kom je vast deze typisch Friese schepen tegen!
  • Boerencamping
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
I love kamperen