ANWB Kampeerdagen 2019

Op camping De Kleine Wolf

ANWB Kampeerweekend 2019

Heb je zin in een fijn kampeerweekend met leuke activiteiten voor kinderen? Het ANWB Kampeerweekend is van 10 tot 12 mei 2019 op een wel heel leuke locatie: Camping de Kleine Wolf in Ommen. Tijdens dit weekend kun je meedoen aan een bomvol programma. Vuurwerk, pleinfeest, een moederdagpicknick én een strippenkaart voor snacks en drankjes: alles is inbegrepen in dit themaweekend. Ook kun je eens een in een andere kampeermiddel slapen en kijken of dat bij je past. Misschien ontmoeten we elkaar daar, want ik kom ook!

Programma ANWB Kampeerweekend 2019

Het idee van dit kampeerweekend is dat je echt kennis kunt maken met kamperen. Er zijn kampeermiddelen die je kunt gebruiken, zoals campers, caravans, vouwwagens en tenten. Dus ook als je al eens in een tent geslapen hebt, kun je nu proberen of een caravan bij jullie past. Dat is handig! Tijdens dit weekend verblijf je op camping de Kleine Wolf, wat al een feestje op zich is. In 2016 waren zij camping van het jaar en er zijn dan ook enorm veel faciliteiten. Samen met de ANWB is er tijdens dit weekend een speciaal programma samengesteld. Het animatieteam is het hele weekend paraat en er zijn extra activiteiten. Een paar highlights:
Vrijdag 10 mei 2019:
Aankomst vanaf 13.00 uur
In de avond vuurwerkshow!

Zaterdag 11 mei 2019:
Moederdagknutselen – Op zondag is het moederdag, dus de kinderen mogen zaterdag iets leuks knutselen met elkaar. En nee, als moeder mag je niet spieken….

Optreden van Bob en Babet – deze twee geven een leuke show voor kinderen.

Pleinfeest – Een feestavond met livemuziek!

Zondag 12 mei 2019:
Moederdagpicknick – Tijd om dat knutselwerkje uit te pakken (‘ach, schat wat lief! Wat is het?’ Of gaat dat alleen bij ons zo 😉 )
Er is een lekker ontbijtje voor je geregeld! Je mag in pyjama komen. Mocht je dat willen….

Zondagsmarkt – altijd goed, leuke dingen shoppen

Fietspuzzeltocht – de fietsen komen dus van pas. Leuk om met het gezin te doen en je ziet ook nog iets van de omgeving!

Om 16.00 uur wordt het programma afgesloten met Bob en Babet

anwb kampeerdagen 2019 kleine wolf

All-inclusive kamperen

Tijdens het weekend mag je gebruik maken van de zwembaden, de indoorspeeltuin, tennisbanen en de animatie. Ook leuk: bij aankomst ontvang je een strippenkaart waarmee je eten en drinken kunt halen. Inbegrepen zijn: 1x pizza, 1x bakje frites, 1x een snack, 1x een blikje drinken, 1x een bolletje Italiaans ijs en 1x een consumptie op het pleinfeest. Handig bedacht, want tijdens zo’n weekend willen de extra kosten wel eens oplopen. Wij zitten nou eenmaal graag op een terrasje, misschien herken je dat wel 😉 Hiermee is een deel dus al bij de prijs inbegrepen.

anwb kampeerweekend 2019 kleine wolf

Kampeermiddel uittesten

Het idee van de Kampeerdagen is dat je als beginnende kampeerder kunt uitproberen wat bij je past. Ook als je nog geen eigen caravan of tent hebt, kun je meedoen. De ANWB verzorgt namelijk verschillende kampeermiddelen waar je in kunt overnachten. Er zijn campers, caravans, vouwwagens en (dak)tenten. Dus wil je eens meer weten over een vouwwagen, wil je slapen in een daktent of kijken welke caravan bij je past? Dan boek je een plekje en overleg je met de ANWB over jouw wensen. Zij hebben meerdere middelen beschikbaar en geven jullie een passend kampeermiddel. Leuke manier om eens wat anders te proberen!

Het buitenzwembad van De Kleine Wolf

Met je eigen caravan of tent

Natuurlijk kun je ook met je eigen kampeermiddel komen. Dan boek je via deze site een kampeerplekje. De hond mag dan ook mee, dan kom je op een veld waar dat is toegestaan. Heb je familie die niet zo van kamperen houdt? De Kleine Wolf heeft ook huuraccommodaties. Laat ze dan wel boeken via de ANWB, dan kunnen zij ook deelnemen aan alle activiteiten.

Kijk hier voor het programma en de tarieven van het ANWB kampeerweekend 2019. Daar kun je ook gelijk boeken. Ik vond het zelf een leuk programma, wij zijn er dus ook bij. Ik beloof alleen niet dat ik in pyjama kom ontbijten hoor…

 

 

 

I love kamperen