Header Caravanity Event
Caravanity bestaat 10 jaar

Een weekend lang vrolijke caravans kijken!

Caravanity viert 10 jarig bestaan tijdens het Caravanity Event

Als je van vrolijke, gepimpte caravans houdt is er goed nieuws: Caravanity bestaat in april 10 jaar en dat wordt gevierd tijdens het eerste Caravanity Event! Tijd voor een gigantisch groots pimpfeest!

Pimp club on steroids

Tien jaar geleden, op 1 april 2012, startte Femke Creemers met Caravanity. Ze had de caravan van haar schoonouders overgenomen en wilde deze opknappen tot iets hippers. Helaas was daar zo belachelijk weinig over te vinden op het wereld wijde web, dat ze besloot Caravanity op te richten. Een vrolijkere beweging, met als resultaat een golf van prachtige caravans. De een nog mooier dan de ander. 

Na enkele jaren werd Femke helaas ziek. Om ervoor te zorgen dat Caravanity zou blijven bestaan, heeft ze het blog overgedragen aan redactielid Judith. Sinds het overlijden van Femke in oktober 2018, zet Judith zich met alle liefde in om Caravanity in de lucht te houden. En hoe! 

Caravanity is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een enorme community, met leuke producten (die je ook in onze I Love Kamperen-webshop vindt), maar vooral een gezellige website barstensvol inspiratie voor het opknappen van je caravan. 

Feest in april

En nu – als kers op de taart – is daar een Caravanity Event! Op 8,9 en 10 April ben je als gepimpte caravan/camper eigenaar welkom om te komen kamperen op camping RCN de Jagerstee in Epe. Het Caravanity Event lijkt veel op de Pimpweekenden die al eerder werden georganiseerd. Er is ruimte voor zo’n 100-150 gepimpte kampeermiddelen. 

Joe! Bij ons staat ie in de agenda! 

Tickets

Om zeker te zijn van een plekje op het Caravanity Event kun je nu je ticket boeken via deze website.

Heb je geen kampeermiddel of is je kampeermiddel nog niet klaar voor het Caravanity Event, maar je wil toch graag een weekend verblijven? Neem dan rechtstreeks contact op met RCN de Jagerstee voor een kampeerplaats elders op de camping of huur een accommodatie.

I love kamperen