120 gepimpte caravans bij elkaar

Lekker inspiratie op doen!

Pimpweekend 2019 in Oisterwijk

Ik word er meestal op slag vrolijk van: gepimpte caravans en campers. Vaak zijn het wat oudere exemplaren die door hun eigenaren flink onder handen zijn genomen. De keuken er uit, kastjes schilderen en zelfs de buitenkant krijgt een kleurtje. Zo wordt een kampeermiddel lekker persoonlijk! Tijdens het Pimpweekend van 17 tot en met 19 mei in Oisterwijk komen 120 unieke caravans bij elkaar. Je kunt ze bekijken, vragen stellen óf jouw eigen trots showen!

gepimpte caravans weekend

Pimpfestival 2019:

Wanneer: 17 tot en met 19 mei 2019 (open dag is alleen op 18 mei!)

Waar: Streekpark Klein Oisterwijk

Meer informatie: www.pimpfestival.nl 

Even gluren in gepimpte caravans

Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 18 mei tussen 11 en 17 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom! De entree is gratis.

workshops en caravan bestickeren

Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops, je leert hoe je een stapelbed kunt maken, of kastjes kunt verven. Er wordt zelfs ter plekke een caravan bestickerd en expert Jaap geeft je tips voor de aankoop van een caravan. Handig voor als je een ouder exemplaar overweegt. Bij Steekje Los laten handige dames zien hoe je vlaggenlijntjes, luifels en kussenhoezen maakt.

Bij zo’n creatief festival horen natuurlijk ook foodtrucks! Er zijn verschillende trucks aanwezig. En, het geheel wordt aangenaam opgeleukt met live muziek uit een bijzondere caravan en er worden gezellige plaatjes gedraaid. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Caravans pimpen enorm populair

Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij. De ‘pimpers’ kennen elkaar o.a. via de Facebookpagina Pimp je caravan NL. Initiatiefnemers Benjo, Marieke en Esther organiseren dit weekend voor de vierde maal geheel belangeloos, puur uit liefde voor de reispaleisjes Doel van deze gezellige dag is voornamelijk om ervaringen uit te wisselen, het kamperen met een caravan weer hip te maken, en anderen het resultaat van hun inspanningen te laten zien.

Het volledige programma is te vinden op www.pimpfestival.nl

gepimpte caravans weekend

I love kamperen