karsten tentenshow 2019
Karsten Outdoor Tentenshow 2019

Veel tenten bekijken, gezellig bij de kijkboerderij!

Karsten Tentenshow op 18 en 19 mei 2019

Dat is handig: heel veel tenten van verschillende merken live bekijken en met de kinderen lekker even op de kinderboerderij spelen. Tijdens het weekend van 18 en 19 mei zet Karsten Travelstore ruim veertig tenten van meerdere merken neer in het groene gras van MAK Blokweer in Blokker. Dit is een gezellige kijkboerderij met natuurpark. Zo kun je gelijk ervaren welke tent bij jullie past én deze misschien wel met korting aanschaffen.

Wanneer: Zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2019
Waar: MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, Blokker
Tijden: Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: Gratis
Meer informatie: Op de site van Karsten Travelstore

Karsten Tentenshow

In de weides achter de Kijkboerderij vind je tenten van merken als Bardani, Outwell en Safarica. Zo kun je ze in alle rust van binnen en buiten bekijken in de omgeving waarin tenten thuishoren: buiten! In de natuur. Bevalt de leefruimte? Is de slaapruimte ruim genoeg en zijn de materialen en afwerking naar jouw zin? Karsten medewerkers vertellen je met liefde meer over de verschillen tussen de modellen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen polykatoen en polyester? En wat is technisch katoen precies? Zo kun je iets kiezen dat past bij jouw kampeerwensen. Leuk bij zo’n actie is dat er vaak beurskortingen zijn. De modellen die ter plaatse staan, mogen nu met 20 tot 25 % extra korting weg. Dus als je plannen hebt, kom dan op tijd. Mijn ervaring is dat dit soort modellen al vroeg gereserveerd worden 😉

karsten tentenshow 2019

Kinderactiviteiten

Naast de Karsten Tentenshow is er voor de kinderen ook genoeg leuks te zien en beleven. Zij kunnen konijntjes bewonderen in de Kijkboerderij en spelen in de natuurspeeltuin of op het springkussen. Het is natuurlijk ook leuk om samen  alvast in de kampeerstemming te komen! Even bijkomen van buiten? Er is ook een gezellig café (met terras, het wordt best goed weer namelijk) waar je een kop koffie, thee, mollensap, chocolademelk, huisgemaakte taart of een heerlijk ijsje kunt halen.

Zoek je meer evenementen? Kijk dan even in de agenda. 

I love kamperen