Deze Kekke camper won!

Kamperen voor gezinnen en beginners

De camper van Kek wint op het pimpplein

De Kampeer- en caravan Jaarbeurs is alweer even voorbij! Ik was er twee dagen en heb weer veel leuke dingen gezien. Nieuwe tenten, kleurig kampeergedoe, genoeg om ook aan jullie te tonen. Maar zoals ik hier al zei, ben ik hartstikke zwanger en die spreekwoordelijke laatste loodjes zijn, nou ja zoals laatste loodjes blijkbaar zijn :S. Dus stond (en staat..) schrijven even niet bovenaan de to do lijst, maar joh, we hebben de hele winter nog he ­čśë

Winnaar pimpplein

Wat ik heel leuk vind om even snel te delen, is dat mijn kampeervriendin Janine van Kek Kamperen de mooiste camper van het pimpplein had volgens de bezoekers! Dat hele pimpplein was ontzettend leuk, met blije ondernemers en met liefde gestylde caravans en campers.

Dit was de leukste!
Dit was de leukste!

Janine heeft een eigen kampeerwebwinkel met kleurrijke kampeerspullen. Ik kroop bij haar in de camper en kreeg gezellige koffie uit gezellige bekers, ik hou er zo van!

Gezellige koffie
Gezellige koffie

Je kon er ook vloertegels bewonderen voor in je eigen caravan of camper. Deze toffe tegels zijn van Funky Friday.

kek-kamperen-pimpplein-kcj-01

Deze van Camping Molenbroek vond ik ook een kanshebber op de hoofdprijs, zoveel aandacht aan besteed! Komend voorjaar organiseren zij pimpweekenden op de camping. Daarover later on-ge-twijfeld meer.

kek-kamperen-pimpplein-kcj-2016-03

kek-kamperen-pimpplein-kcj-2016-04

Janine won met haar camper een Cosi Fire.  Leuk voor de marshmallows!
Op Facebook en Instagram post ik af en toe nog meer dingetjes over de beurs en andere leuke dingen die er aan komen in november. Tot slot nog even camperselfie met Janine. Tot later!

kek-kamperen-pimpplein-kcj-2016

I love kamperen