Stoere mannen weekend!!

Kampvuur en grote verhalen in het bos

Vader en zoon weekend 2019

Samen vuur maken, timmeren, dropping in het bos en na een lange dag gezellig de barbecue aansteken: het Vader en zoon weekend is bij ons al jaren een succes. En: girls NOT allowed, dus mijn dochtertje en ik doen dat weekend iets anders. Mijn 2 zoons vinden het echt een feest om een heel weekend bijzondere dingen te doen met alle aandacht van papa. Is het ook iets voor jouw gezin? Het Vader en zoon weekend 2019 is van 21 tot en met 23 juni op camping Starnbosch in Dalfsen. De inschrijving is net begonnen!

vader zoon weekend kamperen 2019
Zelf opgezet šŸ™‚

Stoere mannen weekend

Het Vader en Zoon weekend wordt al jaren georganiseerd door hetzelfde team en elk jaar maken ze er weer een feestje van. Er wordt twee maal gezamenlijk met alle deelnemers gegeten, er zijn demonstraties, workshops, spelletjes in het bos en andere activiteiten. Mijn jongens hebben het nog over de politiehondendemonstratie en djembĆ©workshop en de BMX demonstratie die ze eerder zagen. Voor dit jaar zijn de Duitse avond en het bosspel al bekend, de rest nog niet. Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het is altijd iets met boys & their toys….

Je kunt een plekje boeken voor jouw eigen caravan, tent of camper. Op de camping zijn ook verschillende accommodaties aanwezig, dus als je liever iets huurt kan dat ook.

vader zoon weekend kamperen 2019
Hier hebben ze het nu nog over: de BMX demonstratie!

Familie- en vriendenweekend

Dit eerste weekend is echt voor alleen stoere mannen, maar natuurlijk is er ook iets bedacht voor (stoere) meiden en hun net zo stoere moeders. Of opa en oma. Of de oom van de stoere meiden, of…..bedenk het maar. Twee weken later, van 5 tot en met 7 juli is namelijk het Vrienden en familieweekend. Wellness, kampvuur, yogales, bosspel en met zijn allen barbecueĆ«n: ook dat weekend zit vol met leuke activiteiten waar je met de hele familie heen kunt.

Beide weekenden zijn op camping Starnbosch in Dalfsen. De inschrijving voor beide evenementen is net begonnen (via de site van het Vader en zoon weekend OF het Vrienden en familie weekend), wij hebben ons plekje voor het eerste weekend alvast gereserveerd….

I love kamperen