Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vuurwerkvrij kamperen

Romantisch onder een kleedje, kampvuur voor de tent, marshmallows en samen sterren kijken. Fles champagne erbij. En dan zo samen met nieuwe jaar inluiden, voornemens bespreken en dan hup, je luchtbedje op.

Sounds good?

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7fe/74862214/files/2014/12/img_1258.jpg

Bron

Het klinkt mij vooral koud en het moet ook zeker niet regenen. Maar met een hele groep vrienden en misschien nog een extra fles champagne kan het best heel gezellig zijn. Extra slaapzak erbij en klaar. Dus, wie weet een tip voor als je nog een unieke start van het nieuwe jaar zoekt: ga vuurwerkvrij kamperen. 

Bij de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer kun je op 31 december ‘vuurwerkvrij oud en nieuw vieren’. Op 8 natuurkampeerterreinen kun je je tentje opslaan en zonder vuurwerk, knallen en gedoe het nieuwe jaar inluiden. In alle rust en met elkaar. Ook heel fijn voor je bange hond.

Mocht je er voor willen gaan: ga naar bed met je kleding aan en think fire. Deze en 5 andere tips vind je hier.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7fe/74862214/files/2014/12/img_1257.jpg

Bron foto: Wildexpectations Tumblr

Ik ben deze kerstvakantie overigens niet in een caravan te vinden, maar ben benieuwd of jullie er wel op uitgaan. Ik hoor heel graag de ervaringen van een echt bikkel: de winterkampeerder! Wil je een ervaring delen? Mail me even op ilovekamperen@gmail.com. Vind ik leuk!

Bron kopfoto: Staatsbosbeheer/Rayzor sharp

I love kamperen