De Waard najaarsfestival

Kamperen voor gezinnen en beginners

De Waard nazomerfestival 2017

Het is een Hollands merk om trots op te zijn: De Waard tenten. Echt een begrip en een topkeuze als je een serieuze, duurzame tent zoekt die jaren met je mee kan. De Waard heeft fanatieke fans, dat zijn trouwe liefhebbers en ik snap dat wel! Ik bezocht vorig jaar al het de Waardfestival (toen in april), en nu kun jij ook gaan. 9 en 10 september is namelijk het De Waard Nazomerfestival 2017 in Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

Zoals altijd worden de nieuwste tentmodellen gepresenteerd. Tussen de appelbomen van de boomgaard laten specialisten van het De Waard atelier zien wat er komt kijken bij het maken van zo’n tent. Verder zijn er demonstraties over het opzetten van de tenten en kun je al je vragen stellen over onderhoud, schoonmaak en reparaties.

De Waard tenten collectie 2018

De nieuwe  collectie staat er dus, inclusief enkele modellen die nog in ontwikkeling zijn. Dus je krijgt een sneakpeak! Net als tijdens mijn bezoek is er (ook voor kinderen) heel veel te doen!  Er is een fototentoonstelling, je kunt appels plukken in de boomgaard, er zijn opzetdemonstraties door fans van De Waard en verschillende anderemerken presenteren hun nieuwste kampeerproducten. Supertof: de Bosbrabander gaat weer met kinderen vuur maken en andere lekkere outdoordingen doen.

Als je in de buurt bent, de moeite waard. Veel plezier!

I love kamperen