Wortelpop bij Beerze Bulten

Met K3 en Fiep

Kamperen én K3 zien: dat kan op Wortelpop!

Ken je familiefestival Wortelpop? Dat is een leuk evenement voor gezinnen, georganiseerd door familiecamping de Beerze Bulten. Een hele dag muziek, entertainment, gezellige foodtrucks en een kinderboerderij op het recreatieterrein. Dit jaar is Wortelpop op 2 augustus 2018  en het wordt het vast gezellig druk, want K3 komt optreden! Ook Woezel en Pip, Dikkie Dik, Hakim en nog veel meer leuke kinderhelden komen langs. Maak er een weekendje kamperen van, tent mee, regenboogjurken aan en dansen maarrrr! Mooi meegenomen: een kaartje kost maar € 9,50 en je bestelt ze hier.

Wortelpop artiesten

In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten om een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Het lijkt mij een leuke sfeer, een festival waar de kinderen lekker mee kunnen. Even een lijstje van de artiesten:

K3 (ook leuk voor papa’s blijkbaar)

Woezel en Pip

Dikkie Dik

Samantha Steenwijk (die meid van de Voice)

Hakim (van Sesamstraat)

Kaj van der Voort (die van B-Brave)

The Jukebox Boys (feestje)

De Fiepbus (feestelijke bus ter ere van 100 jaar Fiep Westendorp)

Via de Facebookpagina van Wortelpop kun je nog meer lezen.

Kaartjes Wortelpop

Via de site van Wortelpop kun je kaarten bestellen, de kosten zijn € 9,50 pp. Het zou me niets verbazen als ze de digitale deur uitvliegen met deze artiestenlijst, dus wacht niet te lang….Leuk om te combineren met een kampeerweekendje op de camping Beerze Bulten! (als er nog plek is, anders kies je iets in de buurt!)

Als je snel bent kun je nog kaarten winnen. Laat 26 of 27-7 (uiterlijk 17.00 uur) een reactie achter hieronder of op de Facebookpagina van I love kamperen. We mogen van Beerze Bulten 4 vrijkaartjes weggeven! Veel succes.

 

I love kamperen