wortelpop 2019
Wortelpop 2019

Nu een heel weekend!

Wortelpop 2019: familiefestival bij de Beerze Bulten

Kamperen én een gezellig familiefestival, klinkt goed! Al voor de vierde keer organiseert camping de Beerze Bulten het festival Wortelpop. Van 14 t/m 16 juni is het weer feest op het recreatieterrein bij het vakantiepark in Beerze. Tijdens de festivaldag op zaterdag 15 juni treden verschillende artiesten op, zijn er verschillende familieactiviteiten en is er een gevarieerd aanbod van foodtrucks. Leuk om eens samen als gezin de festivalsfeer te beleven!  

wortelpop 2019

Wortelpop 2019

Eerdere jaren zag ik al eens K3 voorbijkomen en ook dit jaar staan er weer bekende namen op de poster! Zo zal onder meer de Nederlandse meidengroep O’G3NE  (bekend van o.a. Eurovisie Songfestival) komen optreden, evenals de boyband FOURCE (bekend van o.a. het Junior Songfestival). Ook voor de kleintjes zijn er herkenbare optredens, zo doen bijvoorbeeld Sesamstraat en Paw Patrol een voorstelling.

Een weekend lang genieten!

Dit jaar kunnen bezoekers voor het eerst er ook voor kiezen om zelfs een heel weekend lang genieten van Wortelpop. Vrijdagavond begint het festivalweekend met de Beerze Bulten musical vanaf het grote wortelpop podium, gevolgd door de festivaldag op zaterdag met een spectaculaire line up, foodtrucks en talloze familieactiviteiten. Op zondagochtend wordt het festival passend afgesloten met yoga, ochtend gymnastiek en een ontbijt met muziek.

Oorsprong Wortelpop

Wortelpop is een uniek familiefestival dat volledig in het teken staat van muziek, entertainment, vermaak en gezelligheid. In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Door de ruimte op dit terrein zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van eten & drinken, muziek en entertainment. De organisatie van het festival is in handen van Mark Haayema en een team van Vakantiepark Beerze Bulten. Afgelopen jaar was K3 één van de grote publiekstrekkers van Wortelpop.

Kaartverkoop begonnen

Kaartjes zijn verkrijgbaar op wortelpop.nl. Zaterdagtickets (15 juni) zijn verkrijgbaar voor € 13,50 per persoon en weekendtickets (14 t/m 16 juni) zijn verkrijgbaar voor € 20,- per persoon. In beide gevallen zijn kinderen tot 2 jaar gratis. Bekijk voor meer informatie en het hele programma op wortelpop.nl.

I love kamperen