Welkom! Op I love kamperen vind je eerlijke campingreviews, kampeertips, ervaringen met kampeerproducten en inspiratie. Ik ben Karin Horstman en schrijf sinds 2014 over alles wat met kamperen te maken heeft! Ik wil ervoor zorgen dat jij enthousiast wordt zodat je ook lekker naar buiten gaat. Wat vind je hier:

Eerlijke campingreviews

Ik bezoek regelmatig campings in binnen- en buitenland. Uiteraard deel ik mijn nieuwe ontdekkingen en ervaringen op mijn blog. Je kunt hier meer lezen over campings.

Gratis downloads

Hou I love kamperen in de gaten voor waardevolle gartis downloads die jouw kampeervakantie makkelijker maken. Zoals het e-book ‘Help ik wil een caravan’. 

Kampeertips

Handige ‘wist-je-dat’jes en kampeernieuws, lees je hier.

Producten

Wil je meer lezen over mijn ervaring met handige kampeerspullen, grappige gadgets en leuke hebbedingen, dan lees je hier meer.

Kampeertrends

Jaarlijks schrijf ik over kampeertrends, die van 2017 lees je hier. Ook hier en hier lees je wat er gaande is op de groene kampeervelden!

Social media

Op de Facebookpagina delen ik én duizenden andere kampeerders hun ervaringen. Volgen kun je hier!

Op Instagram deel ik graag ‘behind the scenes foto’s als ik ga kamperen, of andere leuke dingen. Je bent hier welkom om ook te volgen.

 

Over mij

Allemaal leuk natuurlijk, maar wie is die meid eigenlijk? Nou, hier lees je meer over mij en mijn kampeercarrière. Snuffel gerust lekker rond hier. Heb je vragen? Je kunt een Facebookbericht sturen of mailen op info@ilovekamperen.nl.

 

 

En nu lekker lezen, hier alvast een paar leestips:

Een peutertentje van Deryan is al jaren onze ‘lifesaver

Ervaring met de tolbadge in Frankrijk

Campingreview De Lemeler Esch