Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Lunchen en spelen bij indoor ‘camping’

Vind je het dit weekend te koud om te kamperen? Of wil je even opwarmen in stijl? Dan heb ik een leuke pinkstertip voor je: lunchen bij Gustafson in Amsterdam. Zij hebben namelijk samen met Les Castels een Camping pop-up speelkamer gemaakt. Dan kunnen de kinderen lekker binnen spelen en ‘kamperen’, terwijl jij even rustig van een ‘cafe au lait’ geniet!

Pop up camping Amsterdam Gustafson 01

Camping en glamping playroom

Ik vind het leuk bedacht: op een hippe plek (de Westergasfabriek) in Amsterdam zijn themakamers ingericht. Een van de kamers heeft de campingsfeer van Les Castels gekregen: luxe kamperen op ongewone plaatsen in Frankrijk. In de campingkamer kunnen de kinderen even verdwijnen in een tentje en outdoor wordt indoor: er is een park- of bossfeer nagebouwd. Leuk, ook omdat de ouders om de hoek even rustig kunnen chillen. 

Pop up camping Amsterdam Gustafson 03

Les Castels

Deze Franse campingketen bestaat sinds 1959 en is begonnen om mensen te laten genieten van de grote kasteeltuinen in Frankrijk. Dat idee staat nog steeds: je vind bij les Castels 4- en 5 sterrencampings op bijzondere plaatsen. Dus als je nog een Frans plekje zoekt voor deze zomer….kijk even hier. 

camping en glamping playroom

Kleurwedstrijd voor week kamperen

Ga je naar Amsterdam? Download dan even deze kleurplaat en zet je zoon of dochter aan het werk! Als je deze kleurplaat vóór 30 juni 2016 inlevert aan de balie van Gustafson maak je namelijk kans op een gratis week verblijf bij een Les Castels camping in Frankrijk. Dat lijkt me zeker de moeite waard!!

Je vindt Gustafson bij de Westergasfabriek, Haarlemmerweg 8a in Amsterdam. Kijk hier voor de route. 

I love kamperen