Actie bij de Lemeler Esch

Kamperen voor gezinnen en beginners

Kamperen met korting: jubileum de Lemeler Esch

Ik bezocht al eerder camping de Lemeler Esch en schreef hier al over mijn ervaring daar. Ik kreeg recent een bericht van ze. De camping bestaat nu al 35 jaar en dat willen ze graag vieren…met jou! Daarom is er een jubileumweekend georganiseerd. Workshop vliegeren, hutten bouwen, chillen in de hottub en hapjes uit de streek en dat met korting: klinkt als een topweekend!

Je kunt in het weekend van 19 tot en met 21 mei 2017 komen kamperen voor € 35,00 voor een heel gezin (maximaal 7 personen). Er worden leuke natuurlijke activiteiten georganiseerd en er zijn (biologische) hapjes en muziek. Lijkt me gezellig! Kijk even op hun site voor meer informatie of reserveren. 

Een paar van de activiteiten:

* Workshop vliegeren

* Proef hapjes uit de streek.

* Allerlei natuuractiviteiten voor kinderen

*Portretdichter Bert komt persoonlijke gedichten maken

*De platenbus komt platen draaien

*Volg het nieuwe ontdekpad

*Loop de Soekky speurtocht

*Hottub en hotcub uitproberen

*Wandelen en fietsen

* Wijze Wieger is in de weer met zijn verrekijker en gaat samen met jullie hutten bouwen, broodjes bakken, een spannend parcours afleggen en nog veel meer!

Camping de Lemeler Esch is een natuurcamping met luxe voorzieningen vlakbij de Lemelerberg in Overijssel. Op de camping zijn veel natuuractiviteiten te doen en natuurlijk kun je er ook goed wandelen en fietsen, want de camping ligt midden in de natuur.

Heb je ervaring met deze camping? Deel het met duizenden andere kampeerders op de Facebookpagina!

I love kamperen