Kamperen met kinderen nederland
We zijn er bijna! terug op tv!

Ga jij kijken?

Tijd voor slowtv: We zijn er bijna!

Met nog maar een paar weken te gaan tot de zomervakantie kunnen wij altijd wel genieten van een avondje feelgood vakantie tv. Goed nieuws! Omroep Max zendt deze hele week de herhalingen uit van We zijn er bijna! 2018, waar een groep vijftigplussers al kamperend rondreist in Italië.

We zijn er bijna? Dat is toch een liedje?

Ja klopt, maar het is ook een televisieprogramma van Omroep Max dat als sinds 2011 op de televisie is. Het is inmiddels een beetje cult en vooral heerlijke slow-tv om naar te kijken. En niet alleen voor de doelgroep van Omroep Max, ook de jonge kampeerder kan het waarderen. Het is een echt feelgood programma waarin een groep vijftigplussers met elkaar een mooie kampeerreis maken. Er zitten echtparen bij, maar ook mensen die alleen zijn. In de afleveringen zie je gemopper over het weer, verwondering over de omgeving, maar ook typische rituelen van een stel Nederlanders op vakantie. Je zit gegarandeerd met een glimlach te kijken (of je giert het uit, kan ook).

Herhalingen

We zijn er bijna!-fans hebben de afgelopen jaren een beetje op een houtje moeten bijten. Door de pandemie werden de opnames van 2020 uitgesteld en gingen ze in 2021 op vakantie in Nederland. Daarom wordt je deze hele week lang getrakteerd op de Italiaanse avonturen van deze stoet karakteristieke kampeerders in la dolce vita. Zorg dus dat je klaar zit om 19:00 uur op NPO1.

We zijn er bijna! 2022 in Spanje

Nog meer goed nieuws, want as we speak is er een nieuwe We zijn er bijna! in de maak, deze keer in Spanje. Presentatrice Martine van Os laat zien dat de sfeer er bij de kampeerders tijdens deze editie al weer lekker in zit.

Ben je benieuwd waar deze kampeergroep zijn campers en caravans allemaal neerzet dit jaar? Dan moet je nog even wachten, want waarschijnlijk is seizoen 2022 pas in augustus op de buis!

Wil je meer afleveringen terugkijken? Dat kan op de website van Omroep Max!

I love kamperen