Nationale Kampeerdag

25 juni 2022

De Nationale Kampeerdag

In navolging van onze I Love Kamperen Open Camping Dag is er nu ook een Nationale Kampeerdag! Wij houden er van. Never not camping, zegmaar 😉

Wat is de Nationale Kampeerdag?

De nationale kampeerdag is een initiatief van kampeerwinkel Obelink. Zij willen iedereen op 25 juni 2022 uitdagen om de kampeerder in zichzelf te ontdekken en het kampeergeluk te ervaren. Dit kan natuurlijk op de camping, maar ook in de achtertuin of bij de sportvereniging. Het tuinkamperen was tijdens de corona-lockdowns al erg populair, dus waarom zouden we dat niet vaker doen?

Nationale kampeerdag

Kampeergevoel krijg je op allerlei manieren

Zet een tent op in je achtertuin, organiseer een kubb-toernooi in de straat, nodig je buren uit voor een skottelbraai diner of ga gewoon naar de camping op nationale kampeerdag. Of doe deze dingen op elke andere willekeurige dag, want kamperen kan wat ons betreft altijd! Overigens mogen ervaren kampeerders ook meedoen aan deze dag.

Nationale Kampeerdag ervaring delen

De Nationale Kampeerdag biedt de mogelijkheid om je kampeerervaring aan te melden en te delen. Op de dag zelf kun je op social media kijken wat iedereen al kamperend aan het uitspoken is via de hashtag #kampeerdag. Wij zitten in ieder geval op de camping, de 25ste! En zet ‘m alvast in je agenda, want ze hebben aangekondigd dat dit elk jaar iedere vierde zaterdag van juni zal worden gevierd.

Waarom worden wij gelukkig van kamperen?

Wij van I love kamperen worden wild van alles wat met kamperen te maken heeft. Zelf hebben wij het kampeergeluk al vaak mogen ervaren. En dat delen we graag met jullie.

Onze kampeergeluksmomentjes

  • Met onze voeten in het gras een kopje koffie in de zon
  • Het geluid van de regen op het tentdoek
  • Wakker worden van de vogeltjes
  • Samen buiten spelen
  • Kinderen die moe, voldaan en compleet verwilderd bij het eten aanschuiven
  • Slow-life: Afwassen en kletsen met de campingburen
  • Een wijntje in de ondergaande zon en het geluid van krekels
  • Wakker worden in de frisse lucht
Kampeergeluk
Simple life: kamperen met alleen een luifeltje en de kids maken plezier.

Open Camping Dag

Heb je besloten dat je kamperen leuk vindt, of vond je dat al, maar zou je wel eens vrijblijvend op wat campings willen kijken? Dat kan, want wij organiseren de Open Camping Dag aan het begin van de lente. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van komende edities en ander leuk kampeernieuws!

I love kamperen