Kamperen met kinderen nederland
Een gratis vakantie én op tv!

Meld je aan voor het nieuwe seizoen Camp to Go

Gratis kampeervakantie: Camp to Go zoekt TV-sterren  

Een gratis kampeervakantie in een splinternieuwe camper, caravan, tenttrailer of  (dak)tent: het lijkt een droom maar die kán werkelijkheid worden. Voor het derde tv-seizoen van het RTL4-programma Camp to Go zoeken ze nog naar tv-kandidaten.   

Deelnemers krijgen een nieuwe camper, caravan,  vouwwagen of (dak)tent mee voor een korte kampeervakantie. Hun ervaringen en avonturen vormen de basis van het tv-programma.  In twaalf afleveringen worden 24 gezinnen en koppels gevolgd. 

Vloggend op vakantie

Voor deze RTL4 tv-serie filmen de kandidaten zelf een belangrijk deel van hun avonturen – zo krijgen de tv-kijkers een inkijkje in de persoonlijke ervaringen en beleven ze de avonturen van de vakantiegangers van dichtbij mee. Presentator Sander Janson helpt de tv-kandidaten op weg met tips en tricks en begeleidt de families en stellen op de campings. Dat doen op verschillende Nederlandse en Deense campings, geselecteerd door ACSI en ANWB, én op camperplekken via de NKC.

Camp to Go kandidaten gezocht gezin op camping

Camp to Go opnames in augustus

De opnamen van Camp to Go vinden plaats in augustus en begin september, in zowel Nederland als Denemarken. De selectie van kandidaten is inmiddels gestart, maar aanmelden kan nog via deze link!

I love kamperen