Kamperen met kinderen nederland
Kookwedstrijd op de camping

Kamperen voor gezinnen en beginners

Wedstrijd ANWB KCK: Koken op de camping

Ben jij een échte campingkok? Iemand die de marktjes afstruint voor ingrediënten? Komen de campingburen altijd ’toevallig’ even kijken wat er zo lekker ruikt? Misschien is de titel ‘Kampeermasterchef’ iets voor jou. De KCK van de ANWB zoekt je namelijk voor een kookwedstrijd. Op 14 mei (Hemelvaartdag) mogen 3 genomineerden laten zien wat ze kunnen op hun ‘barbie’.
kookwedstrijd BBQ KCK ANWB

Simpel maar lekker
Om mee te doen moet je een recept voor een hoofdgerecht insturen. Niet te veel poespas, het moet vrij eenvoudig op de barbecue te bereiden zijn. Van weinig iets heel aparts maken, dat lijkt mij nu juist de uitdaging. Er wordt beoordeeld op eenvoud, smaak, kwaliteit en opmaak. Ik ben benieuwd.

Vlees op de BBQ
Ik krijg dus honger nu…

Kookweekend
Maar wat ik nog leuker vind is het culinaire kampeerweekend dat ze in juni organiseren op camping de Heldense Bossen. Wat zal het daar dan lekker ruiken!! Van 26 tot en met 28 juni kun je dus inspiratie op doen en ongetwijfeld veel en lekker eten.

BBQén hoort erbij tijdens kamperen..
Niet alleen maar worstjes en hamburgers!

Doe jij mee?
Je kunt aanmelden via deze link. Doe dit voor 17 april.
Ik doe niet mee hoor. Ik hou van lekker eten, maar heb echt inspiratie nodig. Ik gebruik lekkere recepten om op de camping iets te maken, maar het zelf bedenken kunnen andere mensen veeeel beter. Ik zou meer op mijn plek zijn in de jury, zeg maar 🙂

Kook jij graag op de camping? En wat is jouw succesgerecht?

 

 

Bron foto’s:
Jonathan Pincas (foto 1)
Jun Seita (foto 2)
Lars Plougmann (foto 3)
(Creative Commons)

 

I love kamperen