Stoere mannen opgelet!

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vader en zoon weekend 2018

Een weekend alleen maar stoere mannendingen doen op de camping: daar kijken de mannen in ons gezin al een tijdje naar uit. Vorig jaar kwamen ze moe maar voldaan (en vies) terug uit Dalfsen. We hebben ons dus gelijk maar weer aangemeld voor het Vader en zoon weekend 2018, want de inschrijvingen zijn sinds deze week geopend. Dit jaar is het weekend van 1 tot en met 3 juni. Als kampvuur, BBQ, sport en toffe jongensworkshops ook bij jullie passen, raad ik je aan hier eens mee te doen. Oók voor stoere meiden, opa’s, oma’s en alle andere liefhebbers is er een weekend geregeld, dus lees even verder!

vader zoon weekend 2018

Vaderzoonweekend 2018

Het Vader en zoon weekend bestaat sinds 2007. De voormalig eigenaren van camping Starnbosch hadden zin in ‘mannendingen’: even niet mee winkelen en geen gezeur als je knoeit bij de BBQ. Lekker samen met je vader een weekend ‘buitenspelen’. In de afgelopen jaren zijn er al mooie activiteiten voorbijgekomen: boomstamzagen, een demonstratie van de Sterkste man van Nederland, roofvogeldemonstraties, bootcamp, levend Stratego, lasergamen en capoeira. Voor dit jaar is het programma nog niet bekend, maar eigenlijk is dat ook niet zo belangrijk. Het wordt sowieso leuk als je samen met je vader een weekend weg bent. Althans, dat is wel de ervaring hier in huis. Lenny heeft het er nog over en het zelfgemaakte vogelhuisje heeft een mooi plekje in onze tuin. Herinneringen maken!

vaderzoonweekend 2018

Vrienden en familieweekend op de camping

‘Ja hallo, ik wil ook mee, en opa ook, waarom mag dat niet?’ Om dat ‘probleem’ op te lossen is er nu ook het vrienden en familieweekend! Dat is een week later, van 8 tot en met 10 juni. Iedereen is dan welkom om mee te doen aan een speciaal programma. Ook daarvan is de invulling nog niet bekend,  maar hou dat hier in de gaten.

Camping Starnbosch

Deze weekenden worden gehouden op camping Starnbosch in Dalfsen, gelegen het Vechtdal. Je kunt met een eigen kampeermiddel komen, maar er zijn ook accommodaties beschikbaar. Denk aan een boslodge, een safaritent of een Sparrenhut. Een weekend van te voren mag je evt al opbouwen. Boeken doe je via deze site.

I love kamperen