Header Meer Camping Geluk
Romantiek en intriges op de camping

Voor wat instant vakantiegevoel!

Boek over kamperen: Meer Campinggeluk

Een lekker boek over kamperen, om in deze periode wat zomergevoel te krijgen. Dát kon ik wel gebruiken. Gelukkig was daar het boek Meer Campinggeluk van Marjoleine Tel en na het lezen heb ik meteen zin om plannen te maken voor komende kampeerzomer! Marjoleine schreef eerder al het boek Campinggeluk en nu is daar dus het vervolg. Je kunt de boeken los van elkaar lezen, maar het leukste is om ze na elkaar te lezen. 

Boek Meer Camping Geluk

 

Kamperen op de Zandrand

Meer Campinggeluk gaat over camping de Zandrand, ergens op de Veluwe. Een van de hoofdpersonages is Linda – een stadse dame die voor haar bezoek aan deze camping eigenlijk helemaal niet van kamperen hield. Linda heeft in het vorige boek de woest aantrekkelijke campingbaas aan de haak geslagen. In dit boek neemt ze haar intrek op de camping en wordt ze medebeheerder. De familie van haar beste campingvriendin Wendy – die al haar hele leven op de camping doorbrengt – zijn het echter niet eens met de spannende plannen die Linda heeft voor het moderniseren van de camping. 

Ondeugend boek

Het boek zit vol romantiek en intriges, dus verwacht geen kabbelend boek over badmintonnen of rustig afwassen (daarvoor zal je echt zelf naar de camping moeten). Het leven op de Zandrand is een samenleving in het klein 🙂 en soms wordt het allemaal een beetje ondeugend.

Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat er een plattegrond van de camping is opgenomen in het boek. De camping wordt in beide boeken uitgebreid omschreven, met de plattegrond erbij krijg je nog een beter idee van de routes die de personages afleggen en de indeling van de plekken. Dus heb je zin in een fijn boek over kamperen, verstand op nul, om een beetje in de vakantiesfeer te komen? Dan zou ik de boeken van Marjoleine Tel zeker aanraden. En het leuke is, dat deze boeken niet alleen los, maar ook als setje (gesigneerd en wel) te koop zijn in de shop van I love kamperen! 

Plattegrond Meer Camping Geluk

I love kamperen