tafel met muziek speakers
Campingtafel met bluetooth

Daar zit muziek in

Muziek op de camping: een tafel met bluetooth verbinding

Ik heb weer een campingartikel in de categorie: gadget. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar hier roept er dan een man: hebben! Dat heeft hij met barbecuedingen, alles wat draadloos kan en bij leuke nieuwe gadgets. Allereerst: dit is een hippe campingtafel en kan dus prima buiten of in de tuin en hij staat gezellig. Hij heeft een paar extra features: je kunt hem verbinden via bluetooth (hallo Spotify), je kunt draadloos je telefoon opladen én hij heeft eigen sfeerverlichting. Hoe zit dat? Lees even mee over de ervaring van de Human Comfort campingtafel met bluetooth verbinding.

Deze muziek tafel in het kort:

 • Mooie en handige toevoeging aan je campinguitzet
 • Ingebouwde speakers voor muziek
 • Laad (draadloos of met kabel) je telefoon of tablet op
 • Verlichting met warm licht aan de onderzijde
 • Zware 8000 Mah Li-ion batterij voor langdurig gebruik
 • IP44 Waterdicht
 • Krachtige 10 Watt speakers bedienbaar via Bluetooth
 • Afschroefbare poten
 • Kan ook thuis of in de tuin
 • Licht is voor de sfeer, niet bruikbaar om bv bij te lezen
 • Aan de prijs als je deze alleen op de camping gebruikt

Campingtafel met bluetoothverbinding

Terwijl jij lekker achterover zit naast je zwembad waarin de kinderen rustig baantjes trekken (ok, opblaasbadje) en jij lekker geniet van een wijntje (hopelijk nog koud) en kijkt naar alle energie die de kids verbruiken (oneindig), ben jij in het zonnetje aan het opladen. Je telefoon ligt op dit tafeltje en laadt ondertussen gewoon op. Je kunt die telefoon ook via bluetooth verbinden met de tafel en zo zet je even muziekje uit de playlist aan. Gewoon leuk.

camping-tafel-bluetooth-muziek 4
Je kunt de draadloze oplaadfunctie gebruiken, maar ook met een USB kabel de telefoon op tablet opladen.

Muziek afspelen met je tafeltje

Hoe werkt dat dan, je telefoon verbinden? Je zet de tafel aan (de knopjes zitten weggewerkt achter een zwart flexibel klepje) met de linkerknop. Even ingedrukt houden en de tafel geeft een geluidje ter bevestiging. Nu kun je bij de verbindingen in je telefoon kiezen voor ‘HC music table’. Zo maak je verbinding en voilà : klaar om muziek af te spelen. Er zitten twee speakers van 10 watt in de tafel verwerkt. Ik vind de geluidskwaliteit prima, de kritische man hier in huis ook, al zijn we geen geluidsspecialisten. Je kunt de muziek hard genoeg afspelen om je campingburen te irriteren, dat hoeft van mij niet maar een tuinfeestje kun je met de tafel wel muzikaal aankleden.

camping-tafel-bluetooth-muziek
Achter dit klepje zijn de knopjes verborgen. Een USB aansluiting en bediening voor de verschillende functies.

Draadloos opladen op de camping

Achter dat zwarte klepje zie je nog een knopje aan de rechterzijde. Met deze knop zet je het draadloos opladen aan. De nieuwere telefoons zijn hiervoor geschikt, waaronder de iPhone Xr en diverse Samsungs. Door je telefoon op de tafel te leggen gaat deze vanzelf laden. In mijn geval moet ik wel het telefoonhoesje van rubber even verwijderen, wellicht is dat bij hoesjes van ander materiaal niet nodig. Heeft jouw telefoon geen optie voor draadloos laden? Je kunt ook een USB kabel aansluiten op de tafel, dan werkt het ook.

In de tafel zit een accu van 8000 Mah. In praktische taal: daarmee kun je uren muziek afspelen, avonden gezellig licht aanzetten of een keer of vier je telefoon volledig opladen. Na een tijd gebruiken is de accu leeg en moet dan weer opgeladen worden. Een kabel hiervoor is bijgeleverd. Opladen duurt een paar uren.

Bekijk of koop de tafel hier
draadloos opladen tafel
Draadloos opladen gaat heel makkelijk met telefoons en tablets die hiervoor geschikt zijn.

Design op de camping

Minstens even belangrijk: ik vind dat het gewoon ook een móói tafeltje is. Past helemaal bij de trend om je kampeerplekje stijlvol in te richten met eigen spulletjes. De tafel heeft een doorsnede van 50 centimeter en is 53 centimeter hoog.Hij staat stabiel en dat is wel zo fijn als er drankjes op staan. (wiebelende campingtafeltjes kennen we allemaal…) Als er een glas limonade over valt is dat niet erg. Makkelijk schoon te maken en de installatie is goed beschermd (IP 44 voor de technische mensen onder ons), een regenbuitje is ook geen probleem. Haal hem wel even binnen bij uren harde regen. Hij is er in twee kleuruitvoeringen: zwart/bruin en zwart/grijs.

Vooral ’s avonds laat hij zijn gezelligheid zien. Aan de onderzijde zijn lampen verwerkt die je in drie standen kunt zetten. De verlichting is vooral voor de sfeer. Na de kampeervakantie staat dit tafeltje bij ons binnen in de huiskamer en geeft dan gezellig licht in de hoek. Door de plaatsing van de lampen aan de onderzijde kun je er geen boek bij lezen. De tafel is compact mee te nemen, de poten kun je afschroeven dus dan past ie zo weer in de caravan of auto. Al met al: leuk, hip en handige tafel.

Tafel met bluetooth en oplaadfunctie musictable human comfort

Over Human Comfort

Human Comfort is een Nederlands designmerk en maakt graag producten die je zowel op de camping als thuis wilt neerzetten en dat is ook bij deze tafel wel gelukt. Leuk voor de tuin, camping, balkon, boot of zelfs in de woonkamer. Zo is ook de Florac Plus van hen: een campinglamp en speaker in één. Daarover schreef ik hier al meer. Ook maken ze fijne slaapmatten en toffe stoelen.

 

I love kamperen