Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Campingservies (met winactie)

Ik ben een serviesgek. Mijn vriend noemt het met recht ‘gek’. Thuis heb ik alles van Oilily en ik word oprecht heel blij van een kop koffie in een gekleurde mok. Toen wij onze caravan kochten kregen we álles erbij: ook het campingservies. Met een lavendelbloemetje en blaadjes. Laten we zeggen: ‘niet helemaal mijn stijl’. En kamperen doe je lekker in je eigen stijl dus kwamen er nieuwe bordjes. Kleur, zoveel mogelijk! Ik was blij toen Rosti Mepal me mailde met een aanbod. Ik heb servies meegenomen om te testen én jij kunt een setje winnen!

Blije afwas
De afwas doen op de camping vind ik dus heel gezellig, altijd even een praatje maken en ik hoor er de leukste dingen (en tips over de omgeving). De afwas doe ik dus altijd zelf! En zeg zelf: met deze kleurtjes is dit gewoon blije afwas. Ik droom overigens van eigen I love kamperen servies, met stippen en kleurtjes. There. I said it.

Blije afwas
Blije afwas

 

Trends in de tent
Ik denk dat jullie Rosti Mepal allang kennen. Het merk bestaat meer dan 60 jaar. In mijn jeugd hadden we al campingservies van dit merk (toen nog alleen Mepal) en het is onverwoestbaar. En gelukkig volgen ze trends (zodat we niet allemaal met lavendelbordjes op schoot zitten als je dat niet mooi vindt). Tevens hebben ze bijna de enige niet-lekkende drinkbeker voor op school in het assortiment, dat is een heel ander verhaal, maar moeders weten wat ik bedoel. Toch?

Kleurtjessss
Kleurtjessss

Welk servies heb jij? (deze actie is helaas afgelopen!!)
Ik mag van Rosti Mepal een setje met 2 borden en 2 bekers van de Flow inside out collectie weggeven. Let me know: waarom ben jij toe aan een nieuw of extra serviesje? Misschien heb je zelfs wel een foto van je huidige servies. Ik ben benieuwd wat jullie gebruiken. Je kunt het hieronder laten weten of op de Facebookpagina. Actie loopt tot 2 september.

Jij kunt dus 2 bordjes en 2 bekers winnen.
Jij kunt dus 2 bordjes en 2 bekers winnen.
I love kamperen