Win een campingservies

Van Rosti Mepal

Winactie: campingservies van Rosti Mepal voor 4 personen!

*update: de lucky winnaar is bekend, de actie is afgelopen!* 

Al zolang ik me kan herinneren hebben wij bordjes van Rosti Mepal in de caravan. Vroeger al! Oneindig heb ik die afgewassen. Ook nu staat het weer in de caravankastjes, al hebben wij niet zo’n mooi compleet servies als mijn ouders vroeger meenamen. Ik hou wel van een beetje ‘mix and match’ (lees: ik kan niet kiezen en heb dus van alles maar wat). Anyway, de nieuwe Flow collectie van Rosti Mepal is uit en jij kunt een compleet 4 persoons servies winnen.

Uit de serie Botanic!

Campingservies Rosti Mepal winnen

*update: de lucky winnaar is bekend, de actie is afgelopen!*
Say what? Jep: een bord, schaaltje, mok en bestek voor 4 personen. De designs zijn tof: ik heb zelf een setje ‘Botanic’ gekregen en dat doet me denken aan de ‘Urban jungle’ stijl van nu, waarbij planten en groen weer een mooie plek mogen krijgen. Maar ook Arrow Green met vrolijke kleuren vind ik leuk en Mix and Match ook. Dit is dus precies de reden waarom ik altijd van alles wat heb 😀 Maar jij mag zelf kiezen! En win je niet, de collectie kun je natuurlijk bij elke kampeerwinkel even zelf bekijken. Voordeel is dat dit echt lang mooi blijft…

‘mix and match’ serie

Laat me weten: hoe kampeer jij?

Laat onder dit bericht of op Facebook even weten met wat voor kampeermiddel jij kampeert (en als je hebt, post even een foto!) Heb je een caravan, camper, tent, vouwwagen, ga je glampen of slaap je buiten: let me know want ik ben benieuwd!

Wil je dit soort acties en campingaanbiedingen voortaan zo hup in je mailbox krijgen? Dan kun je ze niet missen… Meld je dan hier even aan! Dan kun je ook nog even de campingposters downloaden als je wil.

*update: de lucky winnaar is bekend, de actie is afgelopen!*

 

*Deze actie is een samenwerking met Rosti Mepal

I love kamperen