Ik sta in de Flow zomerspecial

Wat een eer:)

In de Flow zomerspecial! (en je kunt m winnen)

Flow Magazine is al vele jaren mijn favoriete magazine. Flow noemt zichzelf ‘een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven’. Ik hou daar van! Leuke verhalen over de bijzondere dingen die mensen maken of doen en artikelen die mij net even doen nadenken. Ik vond het dus superleuk dat ze mij belden voor een interview! In de Flow zomerspecial staat een artikel over ‘de terugkeer van de sleurhut’. Met mijn visie erbij! Ik sta dus in mijn favoriete magazine met mijn favoriete onderwerp *dansje*. Goed nieuws: jij kunt de Flow zomerspecial winnen!

Over de sleurhut

Waarom is de caravan zo populair geworden? Daarover gaat het artikel waarin ik ook een bijdrage heb geleverd. Dat vind ik leuk, uitleg geven over kamperen in de media. Ik ben natuurlijk heel blij met ons huisje op wielen, vooral ook omdat we vaker weg kunnen en in ‘no time’ in het bos of aan het strand kunnen slapen als we daar zin in hebben. Ook andere fans en een trendwatcher geven hun mening. Anyway, je kunt het zelf lezen. De Flow zomerspecial bevat nog veel meer leuke artikelen over vakantie en chillen én natuurlijk vol met leuke illustraties. Prima magazine voor aan het zwembad, zeg ik.

flow winactie

Flow winactie

Ik heb hier nog een nieuwe complete zomerbox liggen, met natuurlijk het magazine en allerlei ‘goodies’ zoals ansichtkaarten, een bullitjournal, stickers, ‘happy memories’box en bijpassende herinneringkaartjes, een schriftje en 3 posters. Ik stuur m graag op naar iemand! Wil jij chillen met Flow deze zomer? Laat het hieronder of op Facebook even weten, dan kies ik vrijdag 13 juli iemand uit.

 

 

 

6 responses to “In de Flow zomerspecial! (en je kunt m winnen)

  1. oeh, oeh, hebbe, hebbe. Dan lekker ontspannen met een lekker bakkie koffie voor mijn Tipi de Flow lezen. Ik heb er nu al zin in. Vanaf mijn geboorte ben ik een fanatieke tent kampeerder. Daar heb ik 32 jaar geleden mijn man ontmoet. Al die jaren lekker gekampeerd in binnen en buitenland. Sinds de komst van onze Tipi kamperen wij ook ’s winters met het genot van een hout gestookte tentkachel.

  2. Twijfeldetwijfel… Nemen we nou wel of geen sleurhut?? Maar je zou toch voor je eigen sleurhut kunnen zitten met je lievelingsboekie over sleurhutten :)))
    Zou ik wel willen!

  3. Oowww jaaaa heerlijk??
    Sinds een aantal weekjes zijn we de trotse eigenaars van een heus huisje op wielen en sindsdien al heerlijk een beetje in de vakantie modus ??Dit mooie blad zou de Flow helemaal compleet maken ??Strakjes heerlijk lezen in de ☀️☀️☀️⛱️?

  4. Jaaaa! Dat zou te gek zijn. Alles is klaar voor de komende vakantie, dit is wat nog onbreekt! Lekker genieten op de camping

  5. Relaxed op de camping, even tijd voor mijzelf. Ben heel benieuwd naar het artikel waarin jullie voorkomen. Zou het graag winnen! ?☀️????

  6. Kleine van bijna 4 int zwembad, papa snurkend naast me op een ligstoel, mama op de kant in de zon met een Flow lijkt me heerlijk!

Comments are closed.
I love kamperen