Ik sta in de Flow zomerspecial

Wat een eer:)

In de Flow zomerspecial! (en je kunt m winnen)

Flow Magazine is al vele jaren mijn favoriete magazine. Flow noemt zichzelf ‘een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven’. Ik hou daar van! Leuke verhalen over de bijzondere dingen die mensen maken of doen en artikelen die mij net even doen nadenken. Ik vond het dus superleuk dat ze mij belden voor een interview! In de Flow zomerspecial staat een artikel over ‘de terugkeer van de sleurhut’. Met mijn visie erbij! Ik sta dus in mijn favoriete magazine met mijn favoriete onderwerp *dansje*. Goed nieuws: jij kunt de Flow zomerspecial winnen!

Flow winactie

Over de sleurhut

Waarom is de caravan zo populair geworden? Daarover gaat het artikel waarin ik ook een bijdrage heb geleverd. Dat vind ik leuk, uitleg geven over kamperen in de media. Ik ben natuurlijk heel blij met ons huisje op wielen, vooral ook omdat we vaker weg kunnen en in ‘no time’ in het bos of aan het strand kunnen slapen als we daar zin in hebben. Ook andere fans en een trendwatcher geven hun mening. Anyway, je kunt het zelf lezen. De Flow zomerspecial bevat nog veel meer leuke artikelen over vakantie en chillen én natuurlijk vol met leuke illustraties. Prima magazine voor aan het zwembad, zeg ik.

flow winactie

Boek flow winactie

Flow winactie

Ik heb hier nog een nieuwe complete zomerbox liggen, met natuurlijk het magazine en allerlei ‘goodies’ zoals ansichtkaarten, een bullitjournal, stickers, ‘happy memories’box en bijpassende herinneringkaartjes, een schriftje en 3 posters. Ik stuur m graag op naar iemand! Wil jij chillen met Flow deze zomer? Laat het hieronder of op Facebook even weten, dan kies ik vrijdag 13 juli iemand uit.

Boeken bij elkaar Flow

Vakantieboek van Flow

 

 

 

I love kamperen