human comfort borgo grey
Human Comfort Borgo Grey Vlinderstoel

Je kunt 'm winnen!

Winactie Human Comfort Vlinderstoel

De vakantie staat voor de deur, nét op tijd om nog een campingstoel aan je collectie toe te voegen. Wat mij betreft moet een campingstoel vooral goed zitten, maar daarnaast ook nog leúk zijn. De vlinderstoelen veroveren de camping, je ziet ze steeds meer. Het leuke is dat ze ook in de huidige woontrends passen en dat hij na de vakantie gewoon mee mag naar de woonkamer. Op de valreep voor de vakantie mag ik er één weggeven, de Human Comfort Butterfly Chair Borgo Grey ter waarde van € 145,00.

human comfort borgo grey

Human Comfort is een innovatief Nederlands merk met mooie én kwalitatieve kampeerproducten. Ze zijn het meest bekend vanwege de goede slaapmatten en slaapzakken, maar inmiddels is de lijn uitgebreid met lampen, stoelen, lekkere dekens en tafels. In verschillende producten zijn natuurlijke materialen zoals bamboe verwerkt. Veel van die producten gebruik je daarom ook net zo makkelijk in huis, zoals deze vlinderstoel. Mocht je niet kunnen wachten, hij is hier in de aanbieding zag ik!  

Wat mag je doen om kans te maken?

  • Schrijf je hieronder even in voor de nieuwsbrief (wanneer je nog niet ingeschreven bent natuurlijk 😉 )
  • Laat onder het Facebookbericht weten dat je mee wil doen

De actie loopt tot woensdag 10 juli. Succes!

Na inschrijving versturen we eens per maand de leukste kampeertips, inspiratie en ervaringen van I love kamperen. Als je dit niet wilt, kun je je natuurlijk altijd uitschrijven.
 

I love kamperen